Europa Conference League

Μεντιλίμπαρ στην Ισπανία: «Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου, είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι»!

Για την τεράστια ανατροπή του Ολυμπιακού και τον έντονο τρόπο με τον οποίο την έζησαν όλοι στον σύλλογο μίλησε στην πατρίδα του ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μια ιστορική ανατροπή και βρίσκεται στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Europa Conference League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και σχολίασε την αναμέτρηση, τονίζοντας τη σημασία που έχει για τον οργανισμό αλλά και για τον ίδιο.



«Πριν από το παιχνίδι, το μόνο που είπα στους παίκτες ήταν πως έπρεπε να αγωνιστούμε, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Και αν ισοφαρίζαμε, καλώς. Και αν το κερδίζαμε, ακόμα καλύτερα. Δεν μπορούσα να σκεφτώ το 1-6. Στο πρώτο παιχνίδι μας νίκησαν επάξια. Είναι επίσης αλήθεια πως ήταν τυχεροί και σκόραραν όποτε έφταναν στην περιοχή, ωστόσο δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε εύκολα μια τέτοια ανατροπή», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε λέγοντας:

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Υποθέτω πως πήρα έναν υπνάκο, αλλά τελικά ήταν δύσκολο. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό ήταν πλήγμα. Είχαμε μειώσει στους τρεις βαθμούς και χάσαμε μέρος του εδάφους που είχαμε ανακτήσει. Η αλήθεια είναι πως την Πέμπτη παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έχουμε μια καλή ομάδα. Τα παιδιά ακολουθούν τις ιδέες μας. Ο σύλλογος είχε πολύ καιρό να φτάσει στα προημιτελικά μιας διεθνούς διοργάνωσης και έτσι είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Αυτές οι διοργανώσεις μου δίνουν κίνητρο, όπως πέρσι στη Σεβίλλη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x